Bemutatkozás

Cégünk, amely családi vállalkozás, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal végzi tevékenységét. Főbb szolgáltatásaink közé tartozik a könyvelés, az adótanácsadás és a bérszámfejtés. Vállalkozásunk alkalmazottai professzionális képzettséggel, széleskörű ismerettel és tapasztalattal rendelkeznek a pénzügyek és ezen belül a számvitel területén.

Egyik nagy előnyünknek mondhatjuk a többi könyvelővel szemben, hogy minden egyes ügyfelünk vállalkozását a könyvelés területén egyedileg kezeljük és úgymond nem "sablonosan" dolgozunk. Mindketten a mérlegképes könyvelői képzettségen felűl közgazdász diplomával is rendelkezünk, ezért ebből fakadóan is jobban átlátjuk az adott vállalkozás gazdasági folyamatait. Az évek során a felhalmozódott tapasztalatokból és folyamatos továbbképzésekből kifejlesztettünk egy olyan módszert, talán egyedileg a piacon, amely segítségével villámgyorsan tudunk az Ön vállalkozása számára segíteni az adott helyzetnek megfelelő legoptimálisabb gazdasági döntés meghozatalában.   

Ha felkeltettük érdeklődését, és tudni szeretné hogy a fentiek alapján milyen magasabb színvonalú könyvelési- és adótanácsadási szolgáltatást kaphat, kérjük telefonáljon a lenti számok egyikén és beszéljünk meg egy Önnek megfelelő időpontot az irodánkban.

Tisztelettel,

Pollák György

Ügyvezető igazgató

+3630 9 415 852

Pollák Márton

Ügyvezető

+3630 3 325 119

Napi teszt


Napi Tipp

Levonható-e a személygépkocsi ÁFA-ja?

A személygépkocsi, a 125 cm3-nél nagyobb hengerűrtartalmú motorkerékpár (vtsz. 8711-ből), a jacht (vtsz. 8903.) és az egyéb...